Informatie

Steigerhouten Loungeset TORRITA

Steigerhouten Loungeset TORRITA
Model: Loungeset
Beschikbaarheid: Op voorraad
189,00€

Beschikbare opties:


* Bank Torrita:

All Weather Kussens Bank Torrita:

Stoel Torrita:

All Weather Kussens stoel Torrita:

Kleur All-Weather Kussens ( zie kleurenrooster onderaan de pagina):

GRATIS Hocker:

Extra Hocker:

Gratis Kussen Hocker (Maandactie):

Extra Kussen Hocker:

Tafeltje voor in de hoek:

Houtsoort:

Behandeling:

Extra Nano Coating:

Eventuele Opmerking:

Aantal: Bestellen
Deze zomer optimaal genieten van een prachtige op maat gemaakte Steigerhout Loungeset ! Deze steigerhout Loungesets hebben een robuuste uitstraling.
 
Onze steigerhouten meubelen zijn in diverse soorten en maten te verkrijgen, Geheel naar uw wens. Uit de opties kunt u de gewenste maat, kussens en behandeling kiezen. Een behandeling zorgt ervoor dat het hout beter beschermd is tegen vocht en regen.
 
ACTIE!!! Bij alle Steigerhouten Loungesets is 1 hocker GRATIS.
 
Levering en Montage:
Onze meubels worden in elementen bezorgd zodat deze gemakkelijk te vervoeren zijn. Is het nu een dakterras of ergens achterin de tuin. Geen probleem voor de bezorgers van huis en tuin Steigerhout. U hoeft alleen aan te wijzen waar de meubels komen te staan. De bezorgers plaatsen en monteren de meubels GRATIS. 
 
Afmetingen:
De lage Loungebanken hebben een breedte van 120 cm en 60 cm diep, de hoogte van de zitting is 22 cm. De rugleuning gaat schuin naar achteren voor een comfortabele lounge houding. 
De lage Loungestoelen hebben een breedte van 60 cm en 60 cm diep, de hoogte van de zitting is 22 cm. De rugleuning gaat schuin naar achteren voor een comfortabele lounge houding. 
De zithoogte zonder kussens bedraagt 22 cm en met kussens 30 cm. 
 
Wij maken al onze meubelen volledig op maat dus uiteraard kunnen deze afmetingen volledig naar wens worden aangepast.
 
ALL-Weather kussens
Maak je Steigerhouten Loungeset compleet met een bijpassende strakke ALL-Weather kussenset! Deze kussens zijn weersbestendig en kun je met een gerust hart het gehele jaar door buiten laten liggen. De kussens zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, onderin kun je de kleuren bekijken. Je kunt kiezen uit strakke kussens of plofkussens.  Klik hier voor meer informatie over de kussens.
 
****Laat u inspireren door hieronder op de gewenste kleur te klikken****
 
                        
                        
                        
                        
 
Behandeling
Om je Loungeset een exclusief tintje te geven kun je nog kiezen voor een behandeling, keuze uit white wash, grey wash, black wash of een naturel beits. Klik hier voor meer informatie over de behandelingen.
 
Tip! Nanocoating is de beste bescherming op dit moment!
Voordelen: Vuil, vet en water afstotend, geen aangroei van mossen en algen, uv bestendig en zeer milieuvriendelijk!
 
Wieltjes:
U kunt kiezen voor wieltjes voor onder de stoelen en bank zodat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn.
 
Meubelgeleiders:
De meubelgeleiders zorgen ervoor dat je meubels iets van de grond af is zodat ze constant de vocht blijven intrekken. Dit zal de leversduur van het hout verminderen. Ook zijn de meubelgeleiders goed voor het verplaatsen van uw meubels. Zo verminder je de beschadigingen aan je vloer.
 
Extra zitplek creëren? Kies in het menu voor een extra Hocker.  Deze heeft dezelfde hoogte als de zitting van de stoelen en bank.

Wij maken al onze meubelen volledig op maat! Staat jouw gewenste maat er dus niet tussen of heb je zelf leuke ideeën? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!