Informatie

Steigerhouten Tuinset PICKNICK 1

Steigerhouten Tuinset PICKNICK 1
Model: Tuinset
Beschikbaarheid: Op voorraad
389,00€

Beschikbare opties:


* Maat Picknickset:

All Weather kussens Picknickset:

Kleur All-Weather Kussens ( zie kleurenrooster onderaan de pagina):

Houtsoort:

Behandeling:

Eventuele Opmerking:

Aantal: Bestellen
Je geniet pas optimaal van de zon in uw Tuin met een Tuinset van steigerhout! Deze Tuinsets hebben een robuuste uitstraling en kunnen gecombineerd worden met stoelen en of bank. Ook kunt u kiezen voor uw eigen design stoelen.
 
De tuinmeubelen zijn in diverse soorten en maten te verkrijgen, Geheel naar uw wens. Uit de opties kunt u de gewenste maat, kussens en behandeling kiezen. Een behandeling zorgt ervoor dat het hout beter beschermd is tegen vocht en regen.
 
Levering en Montage:
Al onze meubelen worden gratis bezorgd en gratis door onze bezorgers in elkaar gezet waar u dat wenst.
 
Afmetingen:
De tafel kan in verschillende soorten maten besteld worden met picknickbankjes. De bankjes worden zo gemaakt dat deze onder de tafel geschoven kunnen worden. Om de afmetingen van de banken te berekenen is het -20 cm van de lengte van de tafel. 
Voorbeeld: Bij een tafel van 250cm lang is de bank 230cm lang.
 
De Afmeting van de banken zijn: hoogte zitting 43cm en 49cm met kussens. Zitdiepte is 40cm
 
ALL-Weather kussens
Maak je Tuinset compleet met een bijpassende strakke ALL-Weather kussenset! Deze kussens zijn weersbestendig en kun je met een gerust hart het gehele jaar door buiten laten liggen. De kussens zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, onderin kun je de kleuren bekijken. Je kunt kiezen uit strakke kussens of plofkussens.  Klik hier voor meer informatie over de kussens.
 
****Laat u inspireren door hieronder op de gewenste kleur te klikken****
 
                        
                        
                        
                        
 
Behandeling
Om je tuinset een exclusief tintje te geven kun je nog kiezen voor een behandeling, keuze uit white wash, grey wash, black wash of een naturel beits. Klik hier voor meer informatie over de behandelingen.
 
Tip! Nanocoating is de beste bescherming op dit moment!
Voordelen: Vuil, vet en water afstotend, geen aangroei van mossen en algen, uv bestendig en zeer milieuvriendelijk!
 
Wieltjes:
U kunt kiezen voor wieltjes voor onder de stoelen en bank zodat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn.
 
Meubelgeleiders:
De meubelgeleiders zorgen ervoor dat je meubels iets van de grond af is zodat ze constant de vocht blijven intrekken. Dit zal de leversduur van het hout verminderen. Ook zijn de meubelgeleiders goed voor het verplaatsen van uw meubels. Zo verminder je de beschadigingen aan je vloer.
 
Extra zitplek creëren? Kies in het menu voor een extra Krukje.  Deze heeft dezelfde hoogte als de zitting van de stoelen en bank.

Wij maken al onze meubelen volledig op maat! Staat jouw gewenste maat er dus niet tussen of heb je zelf leuke ideeën? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!