Informatie

Steigerhouten Tuinset NOVI

Steigerhouten Tuinset NOVI
Model: Tuinset
Beschikbaarheid: Op voorraad
489,00€

Beschikbare opties:


* Maat Tuinset:

All-Weather Kussens Tuinset:

Kleur All-Weather Kussens ( zie kleurenrooster onderaan de pagina):

Extra Krukje:

Extra Kussen Krukje:

Houtsoort:

Behandeling:

Eventuele Opmerking:

Aantal: Bestellen
Je geniet pas optimaal van de zon in uw Tuin met een Tuinset van steigerhout! Deze Tuinsets hebben een robuuste uitstraling en kunnen gecombineerd worden met stoelen en of bank. Ook kunt u kiezen voor uw eigen design stoelen.
 
De tuinmeubelen zijn in diverse soorten en maten te verkrijgen, Geheel naar uw wens. Uit de opties kunt u de gewenste maat, kussens en behandeling kiezen. Een behandeling zorgt ervoor dat het hout beter beschermd is tegen vocht en regen.
 
Levering en Montage:
Al onze meubelen worden gratis bezorgd en gratis door onze bezorgers in elkaar gezet waar u dat wenst.
 
Afmetingen:
De tafel kan in verschillende soorten maten besteld worden met stoelen en bank. Heeft u liever alleen stoelen of 2 banken, neem dan contact ons op om de mogelijkheden te bespreken. De poten van de tafel zijn standaard 23x23 cm en de bank wordt zo gemaakt dat deze onder de tafel geschoven kan worden. Om de afmeting van de bank te berekenen is het -50 cm van de lengte van de tafel. 
Voorbeeld: Bij een tafel van 250cm lang is de bank 200cm lang.
 
De Afmeting van de stoelen zijn: hoogte zitting 43cm en 49cm met kussens. Hoogte armleuning is 63 cm 
 
ALL-Weather kussens
Maak je Tuinset compleet met een bijpassende strakke ALL-Weather kussenset! Deze kussens zijn weersbestendig en kun je met een gerust hart het gehele jaar door buiten laten liggen. De kussens zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, onderin kun je de kleuren bekijken. Je kunt kiezen uit strakke kussens of plofkussens.  Klik hier voor meer informatie over de kussens.
 
****Laat u inspireren door hieronder op de gewenste kleur te klikken****
 
                        
                        
                        
                        
 
Behandeling
Om je tuinset een exclusief tintje te geven kun je nog kiezen voor een behandeling, keuze uit white wash, grey wash, black wash of een naturel beits. Klik hier voor meer informatie over de behandelingen.
 
Tip! Nanocoating is de beste bescherming op dit moment!
Voordelen: Vuil, vet en water afstotend, geen aangroei van mossen en algen, uv bestendig en zeer milieuvriendelijk!
 
Wieltjes:
U kunt kiezen voor wieltjes voor onder de stoelen en bank zodat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn.
 
Meubelgeleiders:
De meubelgeleiders zorgen ervoor dat je meubels iets van de grond af is zodat ze constant de vocht blijven intrekken. Dit zal de leversduur van het hout verminderen. Ook zijn de meubelgeleiders goed voor het verplaatsen van uw meubels. Zo verminder je de beschadigingen aan je vloer.
 
Extra zitplek creëren? Kies in het menu voor een extra Krukje.  Deze heeft dezelfde hoogte als de zitting van de stoelen en bank.

Wij maken al onze meubelen volledig op maat! Staat jouw gewenste maat er dus niet tussen of heb je zelf leuke ideeën? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!